Despre noi

DESPRE

Shuru EE ITAD S.R.L este o parte integrată a Shuru LTD, lider în industria de cedare a activelor IT (ITAD).

Suntem la dispoziția clienților din Uniunea Europeană, oferind aceeași gamă de servicii la standarde internaționale.

Oferim servicii destinate organizațiilor din mai multe industrii, de la producători de echipamente electronice și companii Hi-Tech, la companii de servicii financiare și de gestionare a deșeurilor. Am construit propria afacere în conformitate cu cele mai înalte standarde și cea mai înalt nivel de calitate a activității. Aceste caracteristici ne-au ajutat să dobândim o reputație pozitivă în domeniul nostru de activitate. Deținem expertiză în domeniul scoaterii corespunzătoare din uz a echipamentelor IT.

Oferim soluții complete de scoatere din uz a activelor IT, inclusiv managementul logisticii, proiecte logistice speciale, depozitare și multe altele…

Acțiunile noastre sunt desfășurate cu respectarea cerințelor de protecție a mediului pe tot parcursul procesului nostru de lucru, în timp ce ne ocupăm de securitatea datelor, procedura de remarketing a echipamentelor IT și reciclare. Compania noastră este certificată în conformitate cu standardele ISO-9001, ISO-14001, ISO-27001. Acestea fiind spuse, inclusiv rețeaua noastră de sub-contractori care beneciază de autorizare preliminară, ne permite să fim partenerul unic pe care îl caută toate companiile.

Conceptul ITAD este definit ca “afacerea construită în jurul eliminării echipamentelor învechite sau nedorite într-un mod sigur și ecologic responsabil.”

În cazul înlocuirii echipamentelor IT, echipamentele vechi nu se pot arunca pur și simplu la coșul de gunoi și nici nu puteți apelați la cea mai apropiată companie de reciclare pentru a le prelua. Aveți nevoie de servicii de calitate furnizate de o companie de încredere, pentru eliminarea activelor IT. O companie care va scoate din funcțiune, elimina, recicla sau comercializa în mod corespunzător echipamentele într-un mod sigur și responsabil.

ITAD ar trebui să facă parte din strategia companiei dumneavoastră de gestionare a riscurilor.

Soluția pentru eliminarea echipamentelor IT uzate, în special pentru o afacere la nivel de întreprindere, este să identificați un partener ITAD bun pe termen lung.

De ce sa lucrati cu noi?

Servicii Logistica activelor IT

Personal specializat

Gestionarea echipamentelor uzate pentru maximizarea profitului

Tocare documente la sediul clientului

Gestionarea echipamentelor uzate pentru maximizarea profitului

Mijloace profesionale de distrugere

Servicii de tocare a dispozitivelor cu date HDD SSD

Licente si standarde (ISO-14001, ISO 9001, ISO 18001)

Servicii distrugere fizica a hardisk-urilor HDD SSD

Transport in siguranta

Cumparare echipamente de testare

Depozitare securizata

Stergere date echipamente medicale

Capacitate si experienta in remarketing

Stergere date echipamente medicale

Capacitate si experienta in reciclarea echipamentelor electronice

APEL TELEFONIC